2013. május 25., szombat

7. Kritika







Fejléc: Tetszik a fejléc, talán annyi hibát találok benne, hogy a háttér fehér. A blog háttere rózsaszín, épp ezért el tudnám képzelni a fejléc hátterét is rózsaszínben. De összevéve nagyon jól mutat.
Pont: 4/5
Kinézet: Nekem nagyon tetszenek a lágy színekkel tarkított blogok (fehér, krémszínű, rózsaszín), épp ezért a tied is különösen tetszik. Annyit javaslok, hogy a szöveget állítsd be sorkizártra, az összkép úgy sokkal jobban mutat. Egyedül ennyit tudok belekötni. Örülök, hogy a prológus után elhagytad a szöveg fehér kiemelését. Anélkül jobb. ;) 
Pont: 10/10
Történet: Még nagyon az elején jársz, és ahogy elnézem, ez a tipikus sablonsztori. A lány elköltözik, találkozik a nagy Ő-vel stb... Viszont a történet izgalmas. Látszik, hogy értesz az íráshoz. Az olvasóid számára kellemes időtöltés a blogod. Ez látszik a feliratkozók számából is. Annyit tudok tanácsolni, hogy ha olvasol más blogokat, nézd meg, hogy mivel teszik élvezhetőbbé a sztorit, és meríts belőle ihletet. 
Pont: 7/10
Írásmód: Jó az írásmódod. Nem unalmas, és nem sok hiba van benne, talán 1-2 vessző, és szóismétlés... de ezek nem zavaróak. Legalábbis számomra nem. Talán mielőtt felrakod, még egyszer nézd át, és tökéletes lesz. :*
Pont: 10/10
Összes pont: 31/35

További sikeres blogolást!! 

2 megjegyzés: