2013. május 26., vasárnap

15. Kritika

Forever or Never ~ Csak egy mosollyal kezdődött minden








Fejléc: Egy kicsit túl egyszerűnek tartom a fejlécet és szürkének! Szerintem Jade és Harry is lehetne színes, illetve valahogy szebben, kifejezőbben összeszerkesztve! Gondolok itt arra, hogy mi lesz a történet! És a háttérbe is mehetnének még dolgok!
Pont: 3/5

Kinézet: Sötét! Nagyon sötét! Szerintem válts világosabb színre! Vagy a háttérnek adj színt, vagy az írófelületnek! Rakj még ki néhány modult, például egyméretű képeket a főszereplőkről, kedvenc és saját blogjaid listáját, esetleg youtube-os videót! És mindenképp javaslom a sorkizártra igazítást! 
Nem rosszindulatból mondom, de így nem igazán sugározza azt a blogod, hogy foglalkozol vele és 'gyertek legyetek rendszeres olvasók'! (Bár még csak a bevezető van kint) Ha gondolod segítek feldobni a kinézetet, csak írj rám fb-on privátba! :)
Pont: 5/10

Történet:
Még csak néhány sor van fent, de az tetszik! Bár nem derült ki, hogy az előzményeket fogod-e leírni vagy amik az esküvő után lesznek, esetleg mindkettőt! De esküvős blogot még nem nagyon olvastam, szóval..! Viszont így nem tudok még túl sokat értékelni rajta! :)
Pont: 10/10

Írásmód: Nem tudok túl sok mindent írni, mivel még csak egy bevezetés van fent! Az alapján egyszerűen, de jól fogalmazol, eddig még nincs hiba!
Pont: 10/10
Összes pont: 28/35

További sikeres blogolást kívánok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése