2013. május 25., szombat

5. Kritika

The life is sometimes difficult





Fejléc: Tetszik a fejléced! Egyszerű, de nagyszerű!
Pont: 5/5
Kinézet: Először is, jól tetted, hogy átköltöztél a neon.hu-ról ide! Itt ezerszer jobb kinézeteket lehet készíteni és ez neked is sikerült is! Nagyon tetszik a háttered. A szereplőkről esetleg raknék ki képeket az oldalsávra és javasolnám a sorkizárt igazítást, de minden tökéletes! Gratula! (Egy valamit jeleznék, hogy a Bevezetésnél fehérré tetted az írás hátterét és mivel a betűszíned is ez, nem lehet elolvasni!)
Pont: 10/10

Történet: Nem volt időm végigolvasni, de ahogy írtad is az elején, tényleg egy átlagos sztorinak indul. Nem tudom mennyire tudtad a történetet izgalmassá tenni, de a feliratkozóidból ítélve valamennyire biztosan sikerült!
Pont: 7/10

Írásmód: Tetszik, ahogy írsz, de figyelj oda a szóismétlésekre! Első részben például rengetegszer leírod három mondaton belül, hogy "táska" - és egyéb ragozása! Amúgy odafigyelsz a vesszőkre és a szóközökre! Azt tanácsolom, hogy olvass más blogokat, könyveket - akár más témával is - és figyeld, ahogy ők írnak! Ha ügyes vagy akár saját stílust is kialakíthatsz!
Pont: 8/10
Összes pont: 30/35
További sikeres blogolást kívánok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése