2013. május 28., kedd

18. Kritika

Really Don't Care










Fejléc: Először is, kicsi a fejléced! Mindenképpen akkorát csináltass, mint az oldalad, vagy ha a pixelesedés miatt kisebbet tudnak csak, akkor rakd kisebbre az oldaladat! Másodszor pedig, alapjáraton nem rossz az elképzelés, de nagyon világos a háttér, nagyon rikít! Ráadásul a még halványabb masni nem mutat rajta és  nagy is szerintem!   
Pont: 3/5

Kinézet: Nagyon tetszik a sütis/muffinos háttered, de nem illik egy blogba! Válassz valami egyszerűbbet és vedd kisebbre a blogod méretét, mert így amúgy is alig látszik a háttér! Fölösleges a két oldalsáv, tedd egy oldalra és pakolj még ki modulokat, például számláló, feliratkozás, akár idézet kedvenc dalszövegedből és csak után jöjjenek a szereplők! Javaslom a sorkizárt igazítást a történethez, mert úgy esztétikusabb! És ne tedd félkövérré a betűket, kicsit zavaró! Plusz a képeket a sztoriba vedd kisebbre!
Pont: 6/10

Történet: Nem volt időm az egészet elolvasni! Nem annyira egyedi a sztorid, hiszen rengeteg olyan történet van, amiben a lány valamelyik bandatag testvére (hozzáteszem, nekem is egy ilyen sztorim van csak nem Harry testvére). Minden azon múlik, hogy a részek során milyen egyediséget tudsz belevinni. Olyan blogot még nem olvastam, ahol JB és Perrie, szóval tetszik! :)
Pont: 9/10

Írásmód: Elsőnek azt említeném meg, hogy az írásjelek után tegyél egy szóközt! A gondolatjelek, a felkiáltó,kérdő jelek után és a pont után is. Így nagyon egybefolyik. Aztán, figyelj oda a szóismétlésekre, mert rengeteg van belőlük! Illetve, vannak olyan mondatok, amiket nem értek! Javaslom, hogy olvasd át többször is a részeket, mielőtt kiraknád őket! Ne kapkodj, javítgass rajta! Esetleg olvass sok másik blogot, könyvet, és figyeld, ahogy írnak! Ne másold le őket, csak figyeld meg...tanulhatsz belőlük! :)
Pont: 7/10
Összes pont: 25/35
További sikeres blogolást kívánok!!!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése