2013. május 30., csütörtök

24. Kritika

The Two Cupidp and Unexpected Love


Fejléc: Tetszik a fejléced, bár a két lány feje eléggé furán van levágva! Miért van egyáltalán levágva a fejük teteje?! Nagyon jó ötlet a középen levő szöveg csak az a baj, hogy ezzel a színnel nem látszik a második sor közepe!
Pont: 4/5

Kinézet: Szép a háttered, de javasolnám, hogy írásfelületednek adj színt! Például olyat, ami a menüsornál a kijelölés színe (az halvány szürke). Azon nagyon szépen mutat ez a betűszín, így viszont nehezen olvasható!  És persze az oldalsávnak és a moduloknak is add azt a hátteret!
Rakj még ki modulokat: képek a főszereplőkről, kedvenc dalodból egy idézet, stb...így nagyon csupasz!
Aztán javasolnám a sorkizárt igazítást, attól sokkal esztétikusa bb lesz! Illetve használj kevesebb és kisebb képeket a történetbe! Fölösleges ennyi kép (persze tudom, hogy itt bemutatod őket), de ha már 3-4 képet használsz, vedd kisebbre a méretét és figyelj oda, hogy a szöveg mellette/körülötte milyen! 
Pont: 7/10

Történet: A történeted nagyon tetszik, még nem találkoztam ilyennel, szóval eléggé egyedi! Nem tudom, mi lesz a későbbiekben, hiszen te bevezetést írtál nem prológust! A prológus összefoglalja a történetet röviden, hogy miről fog szólni, persze hagy kérdéseket! De te afféle bemutatkozást írtál a szereplőkről! De ettől eltekintve maga a történet teszik!
Pont: 10/10

Írásmód: Van egy-két gond az írásoddal! Nem igazán vagy összeszedett! Gondold át, hogy mit akarsz leírni és fogalmazd meg! Találtam néhány értelmetlen mondatot - azaz, megértem csak sokadik nekifutásra! Aztán, ne írj a szöveg közbe mosolygós fejeket! Figyelj oda a vesszőhasználatra és a szóismétlésekre! Illetve, a párbeszédeknél fölösleges odaírni minden  után, hogy mondta "x" aztán mondta "y"! Ha ketten beszélgetnek, akkor az első két mondathoz elég, ha odaírod, utána tudják már követni! 
Pont: 7/10
Összes pont: 28/35
További sikeres blogolást kívánok!!!
 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése