2013. május 31., péntek

25. Kritika

1Dlove: story

Fejléc: Kimondottan fejléced az nincsen, úgyhogy azt nem tudom értékelni, de javaslom, hogy csináltass egyet, mert feldobja a kinézetet!

Kinézet: Először is, változtass a háttereden! Válassz valami egyszerűt, de túl csicsásat! Aztán, változtasd meg a lila írófelületet más színre, mert ez így nagyon nem esztétikus és adj színt az oldalsáv hátterének is, mert nehezen látható/olvasható! Rakj még ki modulokat és a blogarchívumodat ne így csináld! Esetleg csinálj menüpontot és ott egy blogarchívumot és akkor azon belül már rakhatod így! A fordító szerintem fölösleges, de nem sok vizet zavar amúgy! Illetve használj sorkizártra igazítást! Ha más színt adsz a háttérnek, akkor nem feltétlen szükséges betűszínt váltanod, de javaslom! És még egy valami, ne rakd tele a részeket képpel!!!!!! És eléggé fura, hogy nem csak a sztorit írod, hanem össze-vissza mindent: sztorit, ke-t, híreket....csinálj nekik külön blogot vagy legalább külön menüt!
Pont: 5/10

Történet: Nem volt időm végigolvasni az egészet! Nem látok egyedi dolgokat az első néhány rész alapján! Tipikus 1D-s megismerkedős történet! Minden azon múlik, hogy a későbbiekben mennyire tudsz ebből a sablonból kilépni! Remélem sikerül(t)! :) És nagyon gyorsan történik minden!!!
Pont: 5/10

Írásmód: Vannak hibák! Először is, a párbeszédeket külön sorba írjuk! Aztán, figyelj oda a szóismétlésekre és a helyesírásra - mit írunk külön, mit egybe, stb. Legyél kicsit választékosabb, gondold át többször is, hogy mit akarsz írni és úgy próbáld meg megfogalmazni! Javaslom, hogy olvass több blogot és könyvet, és figyeld, ahogy ott írnak! Ne másold le, csak tanulhatsz belőle!!!
Pont: 7/10
Összes pont: 17/25
További sikeres blogolást kívánok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése