2013. május 25., szombat

4. Kritika

 
Fejléc: Tetszik a fejléc, viszont jobb oldalt Zayn szegény furán van levágva! De ez érdekes, mert csak az oldalon látszik így, itt viszont benne van az egész teste, szóval lehet nagyobbra kellene állítanod az oldalt vagy kisebbre venni a fejléc méretét! 
Pont: 4/5

Kinézet: Kicsit furcsa ez háttér és egyáltalán nem megy a fejlécedhez! Cseréld le valami egyszerűbbre, talán halvány rózsaszínre, vagy fehéresre, szürkésre! Javasolnám, hogy rakj ki több modult: szereplőkről képeket, kedvenc és saját blogjaid listáját. A betűtípus nem tetszik, ráadásul két különbözőt használsz! Találj valami szebbet (Georgina, Ariel - ilyenekre gondolok). Plusz itt is a sorkizártra igazítás! :)
Pont: 7/10

Történet: Igaz, még csak a prológus van fent, de tetszik! Viszont mivel nincs a szereplőkről semmit (a fejléc miatt talán), és a történetet is csak sejthetjük, ezért nem tudok sok mindent mondani.
Pont: 8/10

Írásmód: Figyelj oda mit kell egybe és mit kell külön írni! Amúgy jól megfogalmazod, amit szeretnél írni és érthetően fejezed ki magad! Gratula!
Pont: 9/10
Összes pont: 28/35
További sikeres blogolást kívánok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése