2013. május 25., szombat

3. Kritika


Fejléc: Mivel nincs fejléced, nem tudom értékelni, de javaslom, hogy csináltass egyet! Ezzel is feldobhatod a kinézetet!

Kinézet: Alapból nem tetszenek az ilyen hátterek, inkább az egyszerűség híve vagyok, de ez a te blogodnál nem így van. Mivel nincs fejléced nagyon jól feldobja az oldalt (viszont ha csináltatsz fejlécet, cseréld le a háttered)! A fordító szerintem fölösleges, de ha már kint van, rakd feljebb! Raknék ki még néhány modult, például idézetet valamelyik kedvenc dalodból J.B-től, plusz a helyed ide raknám ki a főszereplők képét (természetesen egyméretű képekben)! A szereplők menüpontnál pedig kicsit részletezném, bemutatnám őket. Illetve egy kicsit zavaró, hogy minden fejezetet más színnel írsz! Válassz egy világosabbat és maradj annál! Neked is javasolnék egy sorkizárt igazítást, hogy esztétikusabb legyen az egész!
Pont: 8/10

Történet: Nem volt időm elolvasni az egészet, csak az első pár részt, de az alapján tetszik! Bár eléggé depisen indítod a történetet, mégis van benne valami egyedi, valami olyan, ami miatt kíváncsiak az olvasók! Gratula hozzá!
Pont: 10/10

Írásmód: Nem találtam vészes hibákat. Odafigyelsz a szóismétlésre, a vesszőkre és a mondattagolásokra is! Egy valamit említenék csak meg, a párbeszédeknél, a gondolatjel után ne hagyj akkora helyet! Elég ott is egy szóköz! :)
Pont: 10/10
Összes pont: 28/30 
További sikeres blogolást kívánok!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése