2013. május 26., vasárnap

16. Kritika

Emily meet with One Direction

Fejléc: Tetszik a fejléced! Egyszerű, de nagyszerű! Nincs túlzsúfolva, minden rajta van, ami kell és megy az oldaladhoz! Gratula!
Pont: 5/5

Kinézet: Alapból nem vagyok oda az ilyen felhős háttérért, de ez a te esetedben nem így van! Nagyon tetszik, olyan érzésem van tőle, mintha tényleg a felhők között lennék! :) A fordító szerintem fölösleges, és szerintem pakolj ki még néhány modult. Mondjuk a főszereplőkről egyméretű képet, a szereplők menüpontba meg írj róluk! És használj kérlek sorkizárt igazítást! Esetleg blogcseréket vagy kedvenc blogjaid listáját is kitehetnéd, de összességében tetszik! 
Pont: 9/10

Történet: Nem volt időm végigolvasni az egészet, csak az első néhány részt! Elég sok olyan történetet olvastam már, mint a tied: elvált szülők, one direction dedikálás, stb. De hát valahonnan ki kell indulni nem? Remélem sikerül majd a későbbiekben ezt a sablon témát egyedivé tenned! :)
Pont: 6/10

Írásmód: Az első néhány fejezet alapján jól írsz, ki tudod magad fejezni, de nagyon sok a szóismétlésed! Olvasd át többször, amit írsz és próbálj szinonimákat keresni a dolgokra! Talán egy kicsit gyorsan történnek a dolgok! Fejts ki néhány dolgot részletesebben, mond el, hogy gondoltad akár a lakást, akár más épületet, személyt, stb. Ajánlanám, hogy olvass sok könyvet/blogot és figyeld, ahogyan írnak! Ha ügyes vagy, azok alapján még egy saját stílust kialakíthatsz magadnak! (semmiképp se másolj senki)
Pont: 8/10
Összes pont: 28/35
További sikeres blogolást kívánok!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése