2013. május 25., szombat

1. Kritika


Fejléc: Mivel nincs fejléced, ezt nem tudom értékelni, de javasolnám, hogy csináltass egyet, mert az feldobja a blog kinézetét! Akár tőlünk is tudsz fejlécet rendelni!

Kinézet: Tetszik a blogod letisztultsága, nincs agyoncsicsázva. Elég modult is pakoltál ki, bár én a Blogarchívumot egy kicsit feljebb helyezném, esetleg a menüpontok közé tenném. A történet előtti bevezetődnél szerintem válts egy kicsit sötétebb kék színre - csak néhány árnyalatnyival -, mert így nehezebben olvasható. Illetve, javasolnék egy sorkizártra igazítást, mert engem mindig is zavart, hogy ilyen össze-visszák a sorok, de ez már csak az egyéni szociális problémám! :) 
Pont: 9/10

Történet: Bár még csak a prológus van fent, a történet ígéretesnek hangzik. Kíváncsian várom a folytatást!
Pont: 10/10

Írásmód: Van egy-két vessző hibád: az "ami", "amik" elé tegyél vesszőt és az egyes mondatrészek elválasztásához is,  így jobban átlátható lesz. Figyelj a szóismétlésekre! Illetve, van néhány mondat, amit nem igazán tudok értelmezni. Azt javasolnám, hogy olvasd át többször, figyelmesen amiket írsz és inkább egyszerűen, akár több mondatba fogalmazd meg, amit szeretnél! 
Pont: 7/10
Összes pont: 26/30
További sikeres blogolást kívánok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése