2013. május 26., vasárnap

13. Kritika

One of us had a funeral...









Fejléc: Nemigazán tetszik a fejléc! Inkább képi montázsnak néz ki és még kicsi is! Kérj meg valakit, hogy csináljon neked (akár tőlünk is rendelhetsz)! Legyen rajta a főszereplőkről egy-egy kép, de semmiképp se ilyen közös! A méretnél pedig vagy az oldalad állítsd kisebbre vagy az oldal méretéhez csináltasd!
Pont: 2/5

Kinézet: Az első, amit észrevettem a háttér! Kettős érzések vannak bennem tőle, részben nem tetszik, mert nem esztétikus ilyet kirakni, főleg nem így, hogy ennyiszer ismétlődik. Másrészt viszont, valamiért mégis tetszik! Egy egyszerűbb, szebben megcsinált fejléccel jó lehet! :)
A másik, hogy szükséged lenne egyméretű képekre az oldalsávba! Ez annyit jelent, hogy egy méretre állítod az összeset és úgy rakod oda be! Ha nem tudod megcsinálni, akkor én szívesen segítek benne, csak írj!
A harmadik dolog pedig: igazítsd sorkizártra a történetet és ne tabulátorozz! Nagyon csúnya így, hogy az összes párbeszéd beljebb kezdődik és még a kötőjel és a szöveg között is van egy csomó hely! Alapból gondolatjelet kellene írni, de ez még nem olyan vészes hiba, csak ne hagyj ekkora helyet!
Pont: 6/10

Történet: Mindenkihez odaírom, hogy nincs időm elolvasni az egészet, ez nálad is így van! Az elképzelés nem rossz, hiszen én sem nagyon találkoztam Nouis-os bloggal! 
Pont: 10/10

Írásmód: Jól fogalmazol, érthetően írod le a gondolataidat, nem nagyon vétesz helyesírási hibát és szóismétlést sem találtam! Gratula! Viszont vannak vesszők, amiket lefelejtesz, figyelj rá oda! Amúgy tetszik, ahogy írsz! :)
Pont: 10/10
Összes pont: 28/35
További sikeres blogolást kívánok!!!

2 megjegyzés:

  1. Na azt szeretném megkérdezni, hogy, hogy lehet beállítani a tabulátorozást vagy mit? Mert a szerkesztésben rendesen van, de amúgy meg még mindig beljebb van a párbeszéd :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Word-be írod a szöveget és onnan másolod át? Mert akkor szokott ilyet csinálni! Ilyenkor vagy kitörlöd előle a szóközöket vagy ott kell begépelned, különben így fogja mindig rakni! :|

      Törlés