2013. május 30., csütörtök

23. Kritika

Minute to minute going to crazy









Fejléc: Alapjáraton nem rossz az elképzelés! De nagyon csúnyán vannak kivágva és azon a két képen, amin csak Harry van rajta, még pixeles is! Nekem kicsit fura, hogy fekete-fehér, mert legalább azzal feldobhatnád az oldaladat, hogy színes a fejléc!
Pont: 2/5

Kinézet: Javasolnám, hogy adj színt az írásfelületnek, mert így fura! Fölösleges a két oldalsáv! Rakj ki több modult: számláló, feliratkozás, akár történet leírása, kedvenc dalodból egy idézet, főszereplőkről képek, stb. Illetve használd a sorkizárt igazítást a történetbe, sokkal esztétikusabb lesz tőle a kinézet! És nem lenne rossz egy prológus vagy bevezető a történethez! Kicsit kis betűkkel írsz, nehezebben olvasom, de az annyira nem baj!
Pont: 6/10

Történet: Mivel nincs semmi arról, hogy mi lesz a történet nem tudok túl sokat írni! Tetszik, hogy Harry szemszögéből írod, de mást nem nagyon tudok mondani, úgyhogy ezt nem értékelném! :)

Írásmód: Jól írsz! Ügyesen megfogalmazod, amit szeretnél és választékosan fejezed ki magad! Nem találtam helyesírási hibát, a vesszőkkel sincs baj! Gratulálok!
Pont: 10/10
Összes pont: 18/25
További sikeres blogolást kívánok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése