2013. május 25., szombat

11. Kritika

Live While We're Young










Fejléc: Alapból tetszik a fejléced, csak szerintem kicsit nagy! Mármint olyan értelemben, hogy pixeles és picit homályos! Elképzelhet, hogy kisebbre kellene venned az oldal méretét és ahhoz igazítani a fejlécet, de amúgy nem vészes a dolog! :)
Pont: 4/5

Kinézet: Fölöslegesnek érzem a két oldalsávot, mivel nincs kint annyi modul, hogy kettészedd! Elég lenne egy oldal, ahova kirakhatnád a dolgokat és még esztétikusabb is lenne!  Engem személy szerint nagyon zavar a Látogatóim modul, mert sokkal nagyobb, mint az oldalsáv és kilóg belőle. Alapból, mivel világos színű már feltűnő, de így még jobban, ami nem is lenne baj, ha akkora méretű lenne, mint az oldalsáv! (ha egy oldalra pakolnál mindent és nagyobbra állítanád azt a részt, valószínűleg ez a probléma eltűnne) 
Amúgy tetszik a háttered, egyszerű és összhangban van a fejléceddel! Külön dicséret, amiért sorkizártra igazítod a szöveget! :)
Pont: 9/10

Történet: Nem volt időm elolvasni az egészet! Maga a történet nem rossz! Elég egyedi! Vannak benne vicces dolgok, de találtam néhány sablonosabb részt is! Persze ez nem nagy gond - lehet később már egyáltalán nincsenek benne! :)
Pont: 9/10

Írásmód: Az első, amit észrevettem, hogy nem használsz ékezetet és rövidítesz! Ha "csak" a te mondandódat is írod (a szöveg elején), akkor se rövidíts! Nem illik egy bloghoz, az csak chateléshez van! Az ékezetek pedig, hogyha ez a betűtípus nem írja vagy furcsán kiemeli őket, akkor változtasd meg! Zavaró, hogy szinten minden ékezet hiányzik! Figyelj oda a szó ismétlésekre és a helyesírásra! Találtam elég súlyos hibákat, amik még egy blogba sem megengedettek! És használj kérlek vesszőket is! Azt tanácsolom, hogy mielőtt kiraknád a részt, olvasd át legalább háromszor és használd a helyesírás ellenőrzőt (ami persze nem minden esetben helyes, de a legtöbben igen)! Amúgy szépen fejezed ki magad, azzal nincs gond! :)
Pont: 7/10
Összes pont: 29/35
További sikeres blogolást kívánok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése